Sabtu, 16 Jun 2012

Information.... Lari Tajuk Jab for Linkin Park


Assalamualaikum.


Tadi jengah ke laman blog yang paling fofules dalam gosip bergosip kat Malaysia ni. Mana lagi kalau tak Beautifulnara... Sure sumer orang tahu kan.


Buka-buka je nampak satu cerita pasal 'Dimensi Baru Perumahan Penuh Kehijauan Bersama Ken Holdings'. Pergh meleleh air lior teman nengok nyer. Kot umah yang camginih ler jangankan secara kenyataan dalam mimpi pun harus tak der nak dapatnya nak rasa. Tapi mintak-minta ler satu hari nanti saya merasanya heheh. Hidup kena positif... Bila baca sampai habis baru tahu pihak developer pun ada buat rumah mampu milik. Eh.. Tak ler pulak dinyatakan berapa harganya. Harapnya idak ler berdarah hidung teman dengor nyer. Ia ler kita ni 'orang kecik' yang tak berapa nak kecik heheh. Kot dapat sambar satu memang bertuah ler ;).

Bang...bang meh ler tengok ni bang.. Cantikkkk


Menengokkan dapornya mak oiiii meleleh ayor lior teman weh

Opss lupa lak. Kot dah cerita pasal rumah memang saya tak leh elak heheh. Sebenarnya saya ni nak cerita pasal satu lagu baru dah keluar. Bagi yang pernah minat kumpulan ni memang teruja walaupun usia dah nak cecah 40an heheh. Eh idaknya, saya ni jauh gi nak masuk nombor tu. Hahahha...


Linkin Park dah keluor dengan album baru weh. Namanya 'Livin Thing' dan akan dilancarkan pada 26 Jun ni. Selalunya jarangkan saya cerita pasal lagu-lagu ni apatah lagi kalau pasal album baru. Tapi dek kerana keterujaannya terus bukak blog dan nak sharekan bersama kowang sumer. Dulu masa bujang saya memang minat habis kat group nih. Boleh ler nyanyikan sikit-sikit lagu-lagu diarang dengan sore yang sumbang mambang ni. Tapi bile dah kawin lama dah tak dengar. Itu pasal bila terbaca berita ni terus teringin nak berkongsi hebahkan sama hehhe. Menyibuk sakaki dua heheh. Tapi kalau nak beli rasanya tak dah kot sebab tak der masa dah nak layan. Nak dengor radio pun limited je masanya. Ada jer halangannya.


Albumnya dikatakan oleh abang Nara tak der lagi kat pasaran tapi pada yang minat boleh ler booking kat mana-mana kedai muzik yang berdekatan atau yang selalu kowang bertandang. Katanya sapa yang buat pre-order album ni akan dapat limited edition Linkin Park lanyard untuk dishow off kepada kawan-kawan kowang. So apa lagi gi ler booking lekas. Tak rugi pada yang nak layan 'head banging' heheh. Ada 12 lagu sumernya so bebaloi ler.


Nak tahu camner lagunya... Meh layan satu daripada lagu diarang yang dah siap di videoclipkan. Tajuknya “Burn It Down". Video clip ni saya ambik kat youtube tapi kalau abang Nara tak inform jangan harap saya nak tahu heheh. So creadit kat sumer yang terlibat ler. Jom layan....



Ni pulak cover album diarang kot kowang nak cari kat kedai nanti. Tapi ingat tak kuor lagi tau. Next 26 of June baru launching album tu dibuat.


Diarang  punya kreatip buat cover sampai tak tahu teman apa maknanya. Jadi toksah ler sesapa tanya apa makna disebalik yang digambokan. Idak ler teman paham. Mungkin maknanya dah pecah ler kot pertapaan diarang selama ni... Boleh jadi ler kot kan itu maknanya heheh.


Kalo nak tahu lebih lanjut kowang visit ler abang Nara nyer blog yer. Tak pun visit Facebook Warner Music Malaysia kata abang Nara dalam blognya. Tq and maaf yer abang Nara kot saya ni terlebih teruja sampai tak hengat... ;) Sumer gambor dan cerita saya import dari blog abang Nara. Video clip je kat youtube. Kot ada larangan import saya nak minta maaf terlebih dahulu kat abang Nara yer tapi teman teruja bebeno dah ni...




Best..best..best... Eh teruja bebenor teman yer isk isk isk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...