Isnin, 15 Oktober 2012

Tesco Store mana produk ku????


Hari ni dah masuk hari yang ketiga berulang alik ke Tesco Store Taiping. Tiap kali pergi sure 2 tempat yang dilawati bahagian IKS dan bahagian Sos sebab nak gak le tengok dah ada ke tidak Sos Char Kueyteow 2 Puteri kat atas rak.


TAK DER LAGI!!!!!??!! Huhuhu hampa sungguh. Dah 4 hari hantar kat Gudang tapi masih tak sampai ke kat cawangan?? Patut le Cili Boh Asli 2 Puteri kena tukar tarikh expired. Akibatnya kena hantar minggu lagi satu sebab nak kena siapkan yang baru.


So buat yang nak mencari kat Tesco Store tu sila bersabar dulu yer... Insyaallah sehari dua lagi saya buat another visit. Kalau ada aka saya war-warkan semula kayyyy. Salam n' thanks :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...