Selasa, 25 September 2012

Silau... Silau La. Apsal tukar Warna dan Ragam ni...


Heheh ary ni macam dikatakan tadi dapat rehat jab dari bekerja. Dapat cuti sehari nih ngadap laptop le sedari tadi. Lepas kongsi resepi buat Cream Cheese Icing terasa lak nak ngubah penampilan kat blog nih.


Agak-agak rupa baru nih ok tak? Atau terasa berpinau mata nak membacanya? Hehehh. Kalau rasa berserabut citer aa kat saya nanti saya ubah penampilan yang sesuai. Tapi buat masa sekarang rasanya yang ni sesuai kot sebab dah terlalu lama rasanya berwajah lembut hikhik. Sesekali nak gak menyilau heheh. Ok tak?????


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...