Khamis, 29 Ogos 2013

Songs: 'Skyfall' Versi Tentera Rusia Lebih Berhantu. Biar betul..


Tadi masa merayap ke blog Oh Bulan! ternampak satu artikel tentang lagu Skyfall nyanyian kakak tiri saya sebelah tok wan tok nek pun bukan si Adele tu (hahah perasan lebih le pulak yer...hahah).


Apa lagi terus le saya setop dan baca apa yang ditulis. Perasaan nak tahu mula le mencanak hehe.


Apa yang tertulis ialah 'Skyfall' Versi Tentera Rusia Lebih Berhantu? Isk.. Tak bley le macam nih. Akak Adele dah best ar.

Saya pun scroll le ke bawah sambil baca sambil berharap yang ada le dikongsikan bersama video (selalunya tak menghampakan!). Ndak gak le tengok betui ke.


Tulis Oh Bulan! Perhatian peminat pada lagu tu dan akak Adele dah beralih arah dah kepada barisan koir tentera Rusia yang dikenali sebagai Alexandrov Ensemble Official Armed Forces Choir yang telah mempersembahkan lagu tu dengan penuh perasaan dalam sebuah rancangan bual bicara TV Rusia minggu lepas.



Katanya lagi: Persembahan hebat 7 orang tentera tu telah membuatkan pengacara-pengacara rancangan tu terkejut dan seakan tidak menyangka mereka mampu menyanyi dengan penuh perasaan. Saya yang tengok pun terharu beb. Tak sangka tengok muka 'ceroi' je... Tapi bila bukak mulut perghhhh. Berdiri bulu roma den ni hah.


Patut le sapa yang tengok video nih kat YouTube mula falling in love kat deme dah. Kasih mula berbelah bagi antara diarang nih dengan akak Adele sendiri. Saya pun mula le kot ada kemampuan bercita-cita nak bawa diarang jadi recording artis gitu hahahha. Masyukkk hahhaha.

Moh layan tengok betui ke idak. Minit pertama tu relek le jangna le terus-terus harapkan lebih kay. Diarang baru nak fill tuh. Masuk TV le katakan lagi le dup dap dup dap jiwa. Tapiiii... Bila dan masuk rohnya ha... Baru tau. Eh moh le kita tengok :)



 Sumber artikel dan gambo: Oh Bulan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...