Khamis, 19 April 2012

Kamera Samsungku

Assalamualaikum.




Hari ni tak de nak tulis apa-apa sangat. Semuanya pasal Mr Camera Samsungku yang satu itu ler. Mood pun dah hilang. Nak cari balik mood tu tah le bila pula nak dapat huaaaaa.


Sumernya pasal kena virus le rasanya kot. Masa balik dari hospital tu hari download le gambar Izaz masa kat sana. Tu je aktiviti yang dilakukan guna Mr Camera tu. Lepas tu terus offkan dan simpan. Tup...tup...esok tu lepas siapkan stok Sos Char Kueyteow 2 Puteri yang nak dihantar ke Mydin Hypermarket Melaka ingatkan nak ler snap beberapa keping gambar. Buka-buka dah tak leh operate dah. Sedihnya.....


Dah dicuba macam-macam cara. Godek sana godek sini masih gak tak leh on. Akhirnya mengaku kalah dan huaaaaaa meraung ku sendiri. Sedihnya.......


Memang le camera tu murah je masa beli tu. Tak canggih macam yang orang guna sekarang. Umur pun dah 6 tahun tapi....itu le satu-satu gadget yang paling disayangi selain daripada hp. Beli pun dulu sebab nak buat laporan projek cable elektrik Mr Hb. Tapi kebetulan masa tu mengandungkan anak pertama jadi sejak dari itu memang besar jasanya pada diri ini huhu. Jadi bila dah rosak ni memang amat-amat terasa sedihnya.


Lepas ni macam mana nak snap gambar anak? Gambar produk? Gambar masakan? Gambar..gambar...gambar???? Ho ho ho sedihnya (ni bukan ho ho ho Santa Clause ni ho ho ho sedih punya versi).



Akan suram le donia ni....donia blog asamgaram2puteri khasnya. Sedihnya.... Lagi pun kang yang tu pulak kena virus apakehalnya nanti....Aduhai camner ni. Laptop ni dah banyak kali gi cuci buang virus tapi masih ada lagi. Dah tak tahu nak protect cam ner dah. Ada idea? Please.....


Ok la...nak menangis lagi. Kay babai....Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...