Jumaat, 10 Mei 2013

Akan datang: Promosi Produk 2 Puteri di Pasaraya Tesco Store yang terpilih

Dah 5 hari menyepi dari menulis kat sini. Bukan bersedih ke atau terlebih celebrate bila wakil rakyat yang dipilih kalah/menang. Tapi sebaik je lepas mengundi line kat kampung saya ni lup jab. Ni pun niat nak menulis pepagi tadi tak dapat sebab line tak berapa mengizinkan. Sib baik malam ni ok dah. Kot tak lagi lama le menghilang heheh.


Nak pulak minggu ni start busy sesangat bila tarikh promosi dah makin hampir. 18 Mei - 19 Mei ni Insyaallah akan bermula promosi untuk Produk 2 Puteri (Sos Char Kueyteow 2 Puteri & Cili Boh Asli 2 Puteri) di Tesco Store Ampang.


Nak masak memasak untuk bagi rasa tu tak dapat le yer. Maaf yer promosi kitarang tak macam yang selalu tu. Almaklum la kitarang ni tinggal nun jauh di utara manakala promosinya pulak nun jauh di KL dan Selangor. Cam ner le nak masak memasak mengantorkan makanan pulak. Tak der idea pulak nak minta tolong sesapa masak sebab kang menyusahkan orang pulak nak mengantor sana sini sebab lokasi berubah tiap 2 minggu.


Untuk promosi nanti kami just decide untuk buat tawaran hebat beli mana-mana Produk 2 Puteri akan dapat 1 BUNGKUS CILI BOH ASLI 2 PUTERI 280G secara PERCUMA. Jadi jangan lepaskan peluang yer untuk dapatkan Produk 2 Puteri di lokasi-lokasi yang terpilih.


Ada 5 cawangan yang ditawarkan kat kitarang. Semuanya date berlainan. So boleh le serang kat setiap cawangan untuk dapatkan produk kitarang yer. Ni jadualnya:


  1. 18-19 Mei 2013 - Tesco Store Ampang
  2. 1-2 June 2013 - Tesco Store Kajang
  3. 15-16 June 2013 - Tesco Store Puchong
  4. 17-18 August 2013 - Tesco Store Mutiara Damansara
  5. 31 August - 1 September 2013 - Tesco Store Shah Alam

Pada masa ni itu je yang mampu kitarang tawarkan pada pengguna 2 Puteri ni. Beli mana-mana satu Produk 2 Puteri akan dapat 1 BUNGKUS CILI BOH ASLI 2 PUTERI 280G secara PERCUMA. Kalau beli lebih akan dapat lebih le Insyaallah.


Insyaallah mungkin kalau ada rezeki lebih kami akan buat lebih banyak tawaran promosi yang lebih menarik untuk pengguna kami. Akan kami usahakan untuk memberikan yang terbaik untuk semua pengguna Produk 2 Puteri Insyaallah...


Jangan lupa yer, pergilah ke Pasaraya Tesco seperti yang tersenarai di atas pada tarikh-tarikh berkenaan untuk dapatkan Produk 2 Puteri untuk tawaran menarik kami ini. Manakala untuk cawangan Tesco Store lain Insyaallah sedikit hari lagi kami akan tampil dengan tawaran-tawaran lain yang juga menarik.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...