Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Rabu, 6 November 2013

Tesco Store: Kini 2 Puteri boleh didapati di Tesco Ara Damansara dan Tesco Puncak Alam

Syukur Alhamdulillah....

Pembuka bicara kali ni saya nak sangat ucapkan rasa syukur yang bersarang kat hati nih.

Sebenarnya saya nih nak war-warkan yang Produk 2 Puteri dah ada di Tesco Ara Damansara yang akan dibuka pada 21 November 2013 nih dan Tesco Puncak Alam bermula 28 November 2013.


Tarikh yang saya sebutkan nih semperna Grand Openingnya. Soft openingnnya sehari sebelum tarikh-tarikh berkenaan.

Kini lebih ramai sahabat yang berada di kawasan yang berhampiran sana yang boleh dapatkan Produk 2 Puteri nih. Haha sekarang dah sampai dah. Tak payah travel jejauh dah untuk dapatkan Produk 2 Puteri nih. Jadi jangan lepaskan peluang ya!Dengan kemasukkan Produk 2 Puteri di Tesco Ara Damansara dan Tesco Puncak Alam ni bermakna sudah 37 cawangan Tesco Store seluruh Malaysia dah Produk 2 Puteri dipasarkan. Dan ini merupakan cawangan ke14 dan 15 untuk pasaran seluruh Selangor dan ke13 dan 14 dibawah rangkaian Tesco Store di Selangor ni. Syukur Alhamdulillah... Harap-harap ianya semakin berkembang bagi memudahkan sahabat semua mendapatkan produk kami ini.

Sebenarnya saya dah masukkan dalam senarai rangkaian Tesco Store yang ada tu lama dah cuma baru sekarang berkesempatan untuk war-warkan pada semua :)Insyaallah harga Produk 2 Puteri memang amat berpatutan. Nak pulak setiap satu (Sos Char Kueyteow 2 Puteri dan Cili Boh Asli 2 Puteri) boleh dipelbagaikan memang ianya amat berbaloi. 'Value for money' kata opah heheh.

Dan kemasukkan kali ni dengan haraga yang amat murah sekali... Kerana kami kini dalam tempoh promosi besar-besaran semperna sambutan tahun ke3 operasi. Jadi jangan berlengah lagi nanti yer... Produk 2 Puteri kini boleh dapatkan di Tesco Ara Damansara dan Tesco Puncak Alam juga :)

Nak cuba resepi-resepi yang enak boleh rujuk kat bahagian Resepi 2 Puteri atau Resepi Hebat 2 Puteri di halaman 2Puteri.wordpress.com kay yang saya sisipkan kat sebelah kanan setiap laman. Antara resepi tu ialah Sambal Tumis Ikan Bilis 2 Puteri, Terung Goreng Sambal 2 Puteri, Sambal Kicap Sos Char Kueyteow 2 Puteri, Hati Daging Masak Jintan 2 Puteri dan pelbagai hidangan enak lain.

Ok sekali lagi saya nak ingatkan yer...

Gambar bangunan Tesco yang siap tak der lagi so tengok gambar site jadi le yer ;)


Store Name                    : Tesco Ara Damansara
Location                         : Ara Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

Soft Opening                  : 20th November  2013

Grand Opening              : 21st November 2013  


Store Name                     : Tesco Puncak Alam
Location                          : Bandar Puncak Alam, Selangor

Soft Opening                   : 27th November  2013  
Grand Opening               : 28th November 2013  


Dapatkan segera yer!!!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...